ShMarket este un portal pentru anunturi pe care te invitam sa postezi produsele de care nu mai ai nevoie sau sa cauti lucruri pe care ti le doresti.

Pentru ca dorim sa va ajutam, ne-am gandit sa scriem acest articol in care iti spune cum sa postezi un aunt de la a la z si care sa fie atat de bine scris incat utilizatorii portalului nostru sa dea click pe anuntul tau si ia legatura cu tine.

Sfaturi pentru un anunt profesional

  1. Produsul are nevoie de poze cat mai bune

Fotografiile sunt cele care vand, iar pentru ca stim acest lucru toti, va recomandam sa faceti fotografii cat mai pune produselor voastre in care sa se vada toate detaliile pe care utilizatorii vor sa le vada.

Avand fotografii bune, nu te voi lovi de mesaje in care ti se cer fotografii suplimentare cu produsul.

  • Descrierea trebuie sa fie completa

Portalul nostru va fi imbunatatit din ce in ce mai mult, insa pana iti vom pune noi la dispozitie toate campurile de care ai nevoie, tu trebuie sa fii cel care creaza descrieri complete si complexe.

Cu cat oferi mai multe informatii despre produsul tau cu atat mai repede vei reusi sa vinzi un produs.

  • Raporteaza pretul la nivelul pietei

Este esential ca pretul produsului pe care il pui in anunt sa fie unul corect. Fie ca este un anunt auto, imobiliar, cu telefoane sau cu orice altceva, pune pretul corect.

Un pret mult prea mare va face ca nimeni sa nu cumpere produsul tau.

  • Specifica toate detaliile despre starea produsului

Specifica toate detaliile despre starea produsului de la a la z. Unul dintre colegii nostri a vrut sa cumpere ceva de la o persoana ce postase un anunt pe Olx, iar in momentul in care ne-am intalnit cu proprietarul anuntului si am vazut produsul, am realizat ca pozele erau mincinoase si ca produsul era intr-o stare deplorabila.

  • Fii serios cu anunturile postate!

Pentru ca anuntul tau sa fie profesional de a la z si tu trebuie sa fii un profesionist.

Nu incurajam persoanele care dau tepe si care vor sa insele oamenii.

Postati anunturi cu produse reale si fiti corecti cu cei din jurul vostru!