Filtru de anunturi

Electronice si Electrocasnice

Cu totii suntem pasionati de produse electronice si electrocasnice, insa vine un moment cand acestea se invechesc si este necesar sa fie schimbate cu unele noi. Desi sunt in stare buna, cea mai buna solutie este aceea de a publica anunturi cu electronicele sau cu electrocasnicele de care nu mai aveti nevoie pentru a recupera o parte din bani si a achizitiona unele noi.

Citeste mai mult...

Anunturi telefoane si accesorii

Pe ShMarket va recomandam sa publicati anunturi gratuite cu telefoane si accesorii. Ne dorim sa va ajutam in masura in care putem sa vindeti cat mai repede telefoanele vechi pentru a va putea achizitiona un alt produs. ShMarket nu se limiteaza doar la telefoane si smarthphone-uri vechi, deoarece aici publica chiar si produse noi. Publica anunturi gratuite cu telefonul tau Samsung, iPhone, Huawei, Motorola, Xioami sau oricare alta marca.

Daca ai nevoie de accesorii, nu ezita sa cauti, pentru ca in mod cert, cineva a pus la vanzare produse ce pot fi utile pentru tine.

Anunturi cu laptopuri si calculatoare

Laptopurile si calculatoarele sunt cele care pun “painea” pe masa multora dintre noi. Pe ShMarket vei gasi anunturi cu laptopuri si calculatoare second hand pe care posesorii doresc sa le vanda.

Anunturi televizoare, audio si video

Televizoarele, sistemele audioa si video avanseaza foarte repede, iar in prezent sunt o multime de posesori de astfel de produse ce vor sa le vanda pentru a putea sa isi achizitioneze unele noi.

Pe ShMarket veti gasi anunturi cu televizoare, anunturi cu boxe si sisteme audio, anunturi cu playere audio si video playere si multe altele.

Anunturi electrocasnice

O multime de anunturi cu electronice te asteapta pe portalul nostru de anunturi. ShMarket este locul in care puteti publica anunturi cu aparate de climatizare, aparate de bucatarie, aparate de ingrijire personala, aragazuri, cuptoare, anunturi cu frigidere, masini de spalat si multe altele. Arunca o privire peste anunturile disponibile si daca iti place ceva, contacteaza vanzatorul.

Anunturi aparate foto si camere video

Pentru cei pasionati de fotografie, va recomandam sa analizati anunturile cu obiective, anunturile cu aparate foto, camere video si nu numai. Incurajam toti vanzatorii de aparate foto DSLR, mirrorless si nu numai sa publica anunturi cu produsele pe care doresc sa le vanda.