Tensiune: 220-240V ~ 50 / 60 Hz;

Putere: 1050 W;

Viteza fara sarcina: 16000 rpm;

Latimea si adancimea de frezare: 82×3 mm;

Baza de aluminium rezistenta;

Protectie laterala din aluminium cu sistem inteligent de racire;

Reglaj pe adancime 3 mm;

Lame: 2 buc.

Rindeaua  electrica de 1050W marca INGCO, este un instrument compact si ergonomic, completat de functii multiple pentru usurinta, eficienta si confortul in utilizare.

Are o durata indelungata de utilizare, asigurata de suportul din aluminiu si de protectia termica a motorului.

 Rapiditatea in reglarea si schimbarea cutitelor, ghidajul lateral, posibilitatea de reglare simpla, rapida, precisa si usor de citit a adancimii de aschiere o fac a fi o unealta perfecta pentru lucrul industrial.

 De asemenea dispune de o calitate inalta a cutitelor foarte ascutite, de posibilitatea reglarii turatiei constante, chiar la prelucrarea lemnului tare, de posibilitatea alegerii locului indepartarii aschiilor (spre stanga sau spre dreapta), de dispozitiv de blocare a pornirii pentru dreptaci si stangaci. 

Va asteptam in noul magazin de scule INGCO din Complex SIRAJ ( vechi )Bd.Poitiers nr 14 Iasi ( intrarea pe la turnul de apa )locatia activa GOOGLE MAPS cautare : scule-iasi. Mii de repere in stoc ! si pe site scule-iasi.ro. Livrare rapida in Iasi pentru comenzi de minim 150 lei !!     Program L-V 9.00-17.00 … S 9.00-15.00 D – INCHIS